Стигла је *supernova!

Нови бренд на бх. тржишту телекомуникација! Нове понуде, нове функционалности – брже, боље, повољније!

Представљамо вам нови бренд, који обједињује дугогодишња искуства три оператера, и који вам нуди најбоље и модерне функционалности, упаковане у пакете са додатним садржајима.

Нови *supernova бренд настао је спајањем и припајањем кабловских оператера Elta-Kabel и Telrad Net компанији Blicnet, те заједно на бх. тржиште доносе модерну, напредну и кориснички оријентисану телекомуникациону компанију.

Од 12. септембра 2022. године, *supernovа је и званично бренд чије су услуге доступне свим постојећим корисницима три некадашња оператера, али и свима онима који желе нешто ново, брзо, модерно, атрактивно и напредно.

Као добродошлицу у нови концепт компаније, нови бренд и нове могућности, *supernova је лансирала понуде које укључују низ погодности при избору ове нове звијезде на небу бх. телекомуникација:

-*supernova дигитална телевизија са више од 230 ТВ и радио канала у основном пакету. Супернова дигитална телевизија на већини најквалитетнијих ТВ канала има напредне ТВ функционалности: гледај испочетка, гледај пропуштено и паузирај ТВ. За комплетан угођај модерне телевизије на располагању су и одличне видеотеке. Supernova дигитална телевизија доступна је и на мобилним телефонима и таблетима преко мобилне апликације која је укључена у претплату нових тарифа. 

-*supernova интернет пакети доносе још бржу интернет везу до чак 150 Mbps за преузимање података и 50 Mbps за слање ваших фотографија, видео-снимака и свега осталог што желите да подијелите са другима.

Бренд *supernovu препознаћете по супер новом модерном визуелном идентитету, а пословнице свих оператера консолидованих у нови бренд имаће јединствен нови модерни изглед.

Сви постојећи корисници који и даље желе да користе своје раније одабране пакете услуга, у било којем од три оператера спојена у *supernovu, то могу да наставе и у будућности, по истим условима и истим цијенама које су претходно уговорили.

За оне који желе да упознају нову понуду, препоручујемо да посјете www.supernovabih.ba.

То је мјесто нових сусрета, нових понуда, нових цијена и нових могућности!

Добро нам дошли!

Ваша *супернова 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s