Претплата

Челиначке опстају захваљујући својим претплатницима, а повећање броја претплатника обавезује нас да се ангажујемо на унапређењу дизајна и садржаја Челиначких новина. Уколико и Ви желите да се претплатите на електронско или штампано издање постоји више начина.

Претплата или чланарина за Клуб читалаца Челиначких новина за 2016. годину (12 бројева) износи 20 КМ. Претплатници који желе да им Челиначке стижу поштом на ову адресу треба да додају и годишњу поштарину, која износи 12 КМ за БиХ, а 70 КМ или 35 евра за иностранство.

Чланарине и донације за Челиначке новине могу се уплатити на жиро рачун:
СПКД „Просвјета“ ОО Челинац
Број рачуна: 5520360002761150
ЈИБ: 4400595390136.

Након тога је потребно да редакцији доставите име и адресу.Можете то урадити на број 065/958-202 (доступни смо и преко Вајбера) Фејсбук страници, Твитер профилу или једноставно на мејл  celinacke@gmail.com.

Годишња претплата на електронско издање Челиначких новина кошта 15 КМ. Наравно, никакви трошкови поштарине се не додају. Претплатници на електронско издање су такође чланови Клуба читалаца Челиначких новина.

celinackeelektronska

Уколико желите да платите преко интернета, најлакши начин плаћања јесте PayPal. Довољно је регистровати се на www.paypal.com и преко тог сајта послати уплату на адресу celinacke@gmail.com. И то је то. Ништа друго није потребно. У зависности од износа који сте уплатили знаћемо да ли се ради о штампаном или електронском издању, а приликом регистровања на PayPal дужни сте да унесете вашу адресу, тако да ћемо након уплате знати на коју адресу треба да вам шаљемо новине.

Челиначке у електронском формату можете читати и преко сајта www.novinarnica.net. У претрагу унесите Челиначке новине, а ту су и детаљнија упутства како уплатити. Прелистајте онлајн бесплатни примјерак.  Овај начин је можда најбољи за оне који живе у Србији и Црној Гори, јер је плаћање могуће извршити и преко неког од Теленорових сервиса.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s