ДУО и ТРИО пакети уз 25 одсто попуста прва 4 мјесеца

Акција у Блицнету:

У Блицнету је доступна акцијска понуда са којом можете да остварите 25 одсто попуста на мјесечну претплату у прва четири мјесеца кориштења ДУО или ТРИО пакета услуга.

Према својим потребама у ДУО и ТРИО пакетима можете да користите жељену комбинацију услуга: Дигиталну телевизију са великим бројем разноврсних ТВ канала, брзи интернет и фиксну телефонију са неограниченим разговорима у Блицнет мрежи.

У складу са одабраним пакетом услуга остварујете и могућност да користите додатне бенефите у пакетима попут веће брзине интернета, минуте бонуса према фиксним мрежама, Пријатељ број у м:тел мобилној мрежи, итд.

Додатно са попустом на мјесечну претплату још можете да добијете и попуст на додатне прикључке дигиталне телевизије у вашој кући на период од двије године. За други прикључак дигиталне телевизије добијате 50 одсто попуста на мјесечну претплату док трећи прикључак телевизије добијате без додатне накнаде.

Или, у случају да желите да додате још ТВ канала на стандардну програмску ТВ шему, на сва три телевизора у кући током двије године омогућавамо гледање Дигитал Премиум ТВ пакета канала такође уз 50 одсто попуста на једну мјесечну претплату за додатни ТВ пакет канала.

Кориснички уговор се закључује на неодређено вријеме са минималним периодом трајања 24 мјесеца.

Акцијска понуда важи за нове кориснике као и за постојеће кориснике који желе да обнове трајање уговора на нови период.

За више информација посјетите Блицнет или позовите бесплатни инфо број 0800 30 600, тастер 2, и искористите актуелне акцијске понуде.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s