Компанија Блицнет представила концепт паметног града

Удружење инжењера електротехнике Републике Српске (УИЕРС) крајем прошле седмице организовало је Стручни панел на тему дигиталне трансформације на Електротехничком факултету Универзитета у Бањој Луци.

На Стручном панелу су се окупили представници ИЦТ фирми које су презентовале напредна дигитална рјешења, као и компаније и институције које су заинтересоване за дигитализацију и оптимизацију својих пословних процеса и свог рада.

Kомпанија Блицнет, као један од носилаца дигитализације, представила је Kонцепт паметног града – Smart City рјешења која је у сарадњи са компанијом Мтел успјешно имплементирала у неколико наших градова. Захваљујући Смарт рјешењима могуће је дигитализовати градове и локалне заједнице, остварити значајне уштеде у њиховом функционисању и учинити их бољим мјестом за живот грађана.

Поред компаније Блицнет, са својим темама и рјешењима, представиле су се још компаније РТ-РK, ГЕОИНОВА, Asseco, Lanaco, B2 Link и Микроелектроника.

Удружење инжењера електротехнике Републике Српске (УИЕРС) основано је 2015. са намјером да допринесе напретку образовања и размјени добрих искустава и рјешења у области електротехнике, са жељом да што више допринесе економском развоју Републике Српске. Више информација о удружењу доступно је на сајту www.uiers.org

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s