Нови сајт који промовише дјечије ауторске радове

Веб сајт pricezadjecu.blic.net нова је интернет презентација компаније Блицнет на којој промовише и награђује дјечије ауторске радове. Сајт је модерног изгледа и веселих боја, максимално прилагођен посјетиоцима и дјеци као крајњим корисницима.

Структура сајта је јасно организована у складу са потребама и навикама корисника, те је претрага на сајту крајње лака и интуитивна. Информације су подијељене у неколико секција до којих се стиже у свега неколико кликова.

У секцији Конкурс представљени су услови Наградног конкурса „Приче за дјецу“ у којем компанија позива ученике од V до IX разреда основних школа у БиХ да пишу приче за дјецу и за то их награђује са објављивањем на сајту у секцији Приче за дјецу. Поред објављивања радова, Блицнет по завршетку конкурса, награђује 15 најуспјешнијих аутора са таблетима и додатно са снимањем приче.

На сајту је и оnline формулар преко којег ученици шаљу своје приче, али и сет најчешћих питања и одговора који им нуди значајно појашњење у вези писања прича.

Веб сајт pricezadjecu.blic.net је прилагодљивог дизајна те ће се приказ овог сајта прилагођавати десктоп, мобилним и таблет уређајима.

Посјетите нови сајт pricezadjecu.blic.net.

Посјетите сајт pricezadjecu.blic.net

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s