Напиши причу за дјецу и освоји таблет

Блицнет позива све ученике од V до IX разреда да пишу кратке приче за дјецу

Компанија Блицнет са жељом да мотивише и промовише дјечије ауторско стваралаштво, првог маја отворила је Конкурс “Приче за дјецу” којим позива све ученике од V до IX разреда основних школа у РС и ФБиХ да напишу кратке ауторске приче за дјецу и пошаљу Блицнету.

Тема кратке приче је слободна. Ученици могу да пишу о пријатељству, љубави, кућном љубимцу или о било којој другој теми. Није важно да ли је прича реалистична или фантастична, важно је да забави и разоноди дјецу. Прича може да буде шаљива или хумористична, може да буде поучна, прича као игра, итд. Кратка прича може да буде дужине од једне до три А4 стране.

Све приче које буду оцијењене као квалитетне биће објављене на сајту прицезадјецу.блиц.нет уз промоцију њихових аутора. По завршетку конкурса, првог јула, Блицнет ће, након оцјене свих пристиглих радова, наградити 15 најуспјешнијих аутора са таблет уређајем и додатно још наградити са снимањем приче.

Квалитет кратких прича ће оцјењивати Стручни жири који ће обављати селекцију за објављивање прича на сајту и избор 15 најуспјешнијих прича. Стручни жири чине писци за дјецу, професори језика и књижевности и развојне психологије. 

За све информације како да напишете и пошаљете кратку причу посјетите сајт прицезадјецу.блиц.нет, питајте на е-маил

pricezadjecu@blicnet.ba

 или позовите Блицнет на бесплатни број 0800 30 600.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s