Прича “Да ли ми вјерујете?” у интерпретацији глумца Велимира Бланића

За све малишане посјетиоце сајта pricezadjecu.blic.net Велимир Бланић, један од најомиљенијих глумаца на нашој сцени, прочитао је причу “Да ли ми вјерујете?”.

Ову одличну маштовиту причу написао је Андреј Стојановић, ученик Основне школе „Милош Дујић“ из Челинца, који ће засигурно бити изненађен дивном интерпретацијом приче.

 Велимир Бланић посједује велико искуство у раду са дјецом и младима. Запослен је као ванредни професор и шеф Катедре за глуму и позоришну режију на Академији умјетности Универзитета у Бањој Луци, а такође ради у Школи глуме и говора у Студију Јазавац. 

У својој сјајној каријери остварио је велики број одличних улога а хонорарни је сарадник Народног позоришта Републике Српске, Дјечијег позоришта Републике Српске, Град позоришта Градишка и Градског позоришта “Јазавац”. 

Прича “Да ли ми вјерујете?” је снимљена у студију College радија који самостално уређују студенти Високе школе Бања Лука College. College радио се емитује путем интернета и у оквиру Blicnet дигиталне кабловске програмске ТВ шеме (позиција 1011) . 

Компанија Blicnet захваљује глумцу Велимиру Бланићу и колегама на College радију на подршци друштвено-одговорног пројекта “Приче за дјецу”.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s