Јединствен и несвакидашњи гест корисника услуга

Горан Веселиновић, бањалучки писац за дјецу, подстакнут вишегодишњим кориштењем услуга и друштвено-одговорним пројектом „Приче за дјецу“, дошао је на идеју да посебном пјесмом захвали компанији Blicnet на њеном раду и бризи за најмлађе.

 Написао је, компоновао и отпјевао пјесму „Blicnet услуга за 5“, те демо снимак послао маркетингу компаније Blicnet. Компанија је узвратила са приједлогом да се пјесма сними у професионалном студију.

„Нисам могао ни да претпоставим да ћу наићи на овакве реакције у Blicnetu. Цијели тај процес у којем је пјесма заједно са Blicnetom расла од идеје до реализације је био невјероватан. Снимање у професионалном студију, рад са Момиром Никићем, гитаристом и фронтменом Balkan Expressa, који је одсвирао гитару, снимио пјесму и урадио мастеринг, за мене је искуство које ћу заувијек памтити“, истиче Горан Веселиновић.

 У Blicnetu кажу да су изузетно почашћени оригиналним сонгом. За њих пјесма има непроцјењиву вриједност јер долази од корисника њихових услуга:

„Чињеница да нам је Горан посветио пјесму нас је веома дирнула. Овај гест показује да однос између корисника и компаније може да буде дубљи од уобичајеног а то учвршћује везу са нашим корисницима. Његовање добре сарадње са корисницима и локалним заједницама, улагање у одговорне пројекте, засигурно ће резултирати добрим стварима, као што су приче за дјецу па и овај сонг“, наводи портпарол компаније Данијела Маринковић Орлић. Сонг „Blicnet услуга за 5“ можете да чујете на радио станицама, у дигиталној програмској ТВ шеми Blicneta на Blicnet инфо ТВ каналима и на друштвеним мрежама. Пјесму можете да послушате на овом линку:

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s