Слађана Бабић нови директор компаније Блицнет

Слађана Бабић, досадашњи руководилац Сектора за корисничке односе компаније Мтел, 31. јануара 2019. године именована је на функцију директора компаније Блицнет.

Слађана Бабић рођена је 1970. године у Бањој Луци.

Диплому мастер електронике и телекомуникација стекла је 1995. године на Електротехничком факултету Универзитета у Бањој Луци.

Своју каријеру је започела као главни инжењер у ПТТ Kрајина Бања Лука, РЈ ТТ мреже Бања Лука, а у компанији Мтел а.д. Бањалука је од августа 1998. године гдје полази од позиције главни инжењер за велике кориснике да би већ у децембру 1998. године преузела функцију руководиоца Сектора за резиденцијалне кориснике. Од 2003. до 2005. године именована је за директора Дирекције за маркетинг и продају, односно од јануара 2005. до априла 2007. године за позицију извршног директора за маркетинг и продају, по завршеном процесу приватизације Телекома Српске у којој је активно учествовала. У том периоду, од августа 2004. до августа 2007. године била је предсједник Управног одбора ТТ Инжењеринг д.о.о Бања Лука.

На позицији савјетника генералног директора била је од априла 2007. до септембра 2007. године, али убрзо, већ од септембра 2007. године преузима функцију руководиоца Сектора за услуге и тарифе.

У периоду од фебруара 2008. године па све до именовања за директора компаније Блицнет Бањалука обављала је послове руководиоца Сектора за бригу о корисницима и в.д. извршног директора за маркетинг и продају.

Говори енглески језик. Удата је и мајка двоје ђеце.

Управо ове менаџерске способности су је и довеле до именовања на функцију директора компаније Блицнет Бањалука 31.01.2019. године – саопштила је ПР менаџер Блицнета Данијела Маринковић-Орлић.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s