Сви претплатници „Челиначких“ од ове године добијају бесплатну чланарину у библиотеци

Од ове године чланови Клуба читалаца Челиначких новина (претплатници) истовремено су и чланови Народне библиотеке „Иво Андрић“ Челинац, наравно, ако то они желе. То значи да сви они наши читаоци који су већ уплатили чланарину (претплату) за ову годину могу да дођу у библиотеку која се налази у просторијама Средње школе гдје ће без додатног плаћања добити чланску карту, упутство о кориштењу књижног фонда и наравно посудити жељену књигу на читање.

Напомињемо, годишња претплата на Челиначке новине већ 20 година износи 20 КМ!

Подсјећамо, од прошле године челиначка библиотека пружила је могућност својим члановима из Челинца који због инвалидитета или болести не могу да дођу у библиотеку да им на кућну адресу достави књигу, а све по договору путем телефона 051/552-547.

И предузећа, установе и удружења који су редовни претплатници Челиначких новина могу да користе све ове погодности с тим да треба да се јаве нашој редакцији  (065 958 202 или celinacke@gmail.com)  ради договора на чије лично име и презиме да се направи чланска карта библиотеке.

У Народној библиотеци „Иво Андрић“ сваки љубитељ лијепе писане ријечи било којој генерацији, образовном или професионалном профилу да припада може да нађе за себе занимљивих књига.

biblioteka clanska karta 1

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s