Pretplatite se

Челиначке опстају захваљујући својим претплатницима. Уколико и Ви желите да се претплатите на електронско или штампано издање постоји више начина.

Претплата или чланарина за Клуб читалаца Челиначких новина за 2016. годину (12 бројева) износи 20 КМ. Претплатници који желе да им Челиначке стижу поштом на ову адресу треба да додају и годишњу поштарину, која износи 12 КМ за РС, а 70 КМ или 35 евра за иностранство

Чланарине и донације за Челиначке новине могу се уплатити на жиро рачун:
СПКД „Просвјета“ ОО Челинац
Број рачуна: 5520360002761150
ЈИБ: 4400595390136.

Након тога је потребно да редакцији доставите име и адресу. Додатне информације можете добити на број 065/958-202 (доступни смо и преко Вајбера) Фејсбук страници, Твитер профилу или једноставно на мејл Челиначких celinacke@gmail.com.

celinackeelektronska

Уколико желите да платите преко интернета, најлакши начин плаћања јесте PayPal. Довољно је регистровати се на www.paypal.com и преко тог сајта послати уплату на адресу celinacke@gmail.com. И то је то. Ништа друго није потребно. У зависности од износа који сте уплатили знаћемо да ли се ради о штампаном или електронском издању, а приликом регистровања на PayPal дужни сте да унесете вашу адресу, тако да ћемо након уплате знати на коју адресу треба да вам шаљемо новине.

Други начин је да се региструјете на сајт www.novinarnica.net. У претрагу унесите Челиначке новине, а ту су и детаљнија упутства како уплатити.